Despre mr. forno®

Mr. Forno® Romania

Mr. Forno® Romania a fost infiintata in 2005, avand ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente profesionale pentru industria alimentara, panificatie, covrigarie, patiserie, cofetarie si gelaterie, fast-food, restaurante, in urma extinderii unitatilor de profil din franciza proprie.

Expertiza directa - am utilat sute de covrigarii si patiserii

Mr. Forno® ofera si asigura dotari complete cu utilaje si echipamente profesionale pentru covrigarii, patiserii, fast-food, pizzerii si unitati HoReCa. Ne recomanda expertiza directa, Mr. Forno® avand propriile covrigarii si patiserii in tara, precum si experienta dotarii a sute de unitati de covrigarie, patiserie si brutarie din Romania, precum si covrigarii din alte tari.

Instruire in unitatile proprii Mr. Forno®

Tehnicienii nostri, specializati in cadrul fabricilor producatoare, asigura punerea in functiune a echipamentelor, reglarea acestora la parametrii de functionare optimi, garantia si post-garantia. 

La Mr. Forno® instruirea personalului se face atat in utilizarea echipamentelor, dar si in flux de lucru real, in unitatile de covrigarie, patiserie si fast-food din reteaua Mr. Forno®, cu retete de produse si cu procese tehnologice si de afaceri al caror succes este deja confirmat.

Retete de covrigi, patiserie, cozonaci, placinte la Mr. Forno®

Pentru clientii nostri de utilaje patiserie/simigerie oferim gratuit reteta pentru covrigi, covridog, pizza, patiserie, cozonaci, placinte etc. Toate aceste produse sunt preparate in covrigariile si patiseriile noastre din tara, iar clientii nostri le pot vedea in lucru la diversele unitati Mr. Forno® in cadrul instruirii in covrigarie, patiserie.

Marci si producatori de top - calitate si garantie

Colaboram cu producatori de cuptoare si echipamente de patiserie de top din Europa, aceasta reprezentand o garantie a faptului ca produsele comercializate de noi sunt de calitate superioara. Fimar, Forcar, Italpan, MacPan, Pizza Group, Primax, Resto Italia, Sigma, Sirman, TecnoVesta, Zanolli, Beckers, Mec sunt doar o parte din marcile reprezentate cu mandrie in oferta noastra.

Calitatea utilajelor comercializate impreuna cu sistemul propriu de intretinere si service,revizii tehnice periodice pentru produsele vandute, ne permite acordarea unei garantii intre 1 si 3 ani si a asistentei post garantie de pana la 10 ani, cu piese de schimb originale.

Societatea noastra acorda garantie conform legislatiei romane in vigoare (Legea 449/2003, OG 21/92 modificata si Legea 296/2004), pe baza certificatului de garantie si a dovezii de cumparare. Drepturile conferite prin lege consumatorului nu sunt afectate prin garantia oferita.

Marca inregistrata

Mr. Forno® Romania si sigla Mr. Forno® sunt marca inregistrata a SC ERIKA SRL.

Copyright www.mrforno.ro detinut de SC ERIKA SRL.