Oferta Speciala Proiecte Aprobate - Start-up Nation 2019

 

Mr. Forno® ofera o reducere de pret initiala de 2 % pentru toate proiectele aprobate in cadrul programului STARTUP NATION 2019.

 

Mr. Forno® Romania ofera utilaje profesionale pentru covrigarii, patiserii, fast-food, restaurante, cofetarii, brutarii, pizzerii, donuterii etc.

Experienta acumulata prin implementarea a zeci de proiecte in cadrul START UP NATION 2017, STARTUP NATION 2018 ne recomanda ca si furnizori de utilaje incredere pentru programul STARTUP NATION 2019.


Pentru proiectele aprobate START-UP NATION oferim o reducere speciala pentru utilarea urmatoarelor afaceri finantate prin STARTUP NATION: cofetarie, patiserie, covrigarie, pizzerie, fast-food, brutarie, restaurant, etc.

Odata ce s-a aprobat finantarea pentru proiectul Dvs, societatea noastra va garanteaza cea mai buna oferta de pret pentru echipamente.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la tel. 0722711889 sau 0722627822.


Detinem locatii Mr. Forno® in domeniile: patiserie, covrigarie, pizzerie,fast-food si cofetarie, unde puteti vedea 'la lucru' toata gama de echipamente comercializate.
Avem recomandari si solutii pentru toti cei care doresc sa deschida o afacere in domeniul acesta, consiliem, oferim GRATUIT instruire personal si retetar pentru toate produsele noastre!

Experienta de peste 10 ani in importul si comercializarea de echipamente HoReCa ne asigura din partea producatorilor italieni oferte speciale de pret pentru proiectele aprobate STARTUP NATION 2019 si cel mai bun raport calitate/pret.

Consiliere si instruire pentru implementarea proiectelor tip START UP NATION - fonduri nerambursabile in valoare de 44.000 EURO , Start Up Plus, Start Up Diaspora sau Bucharest Start Up City (50.000 euro)


Mr. Forno® ofera si asigura dotari complete cu utilaje si echipamente profesionale pentru covrigarii, patiserii, fast-food, pizzerii si unitati HoReCa in Romania si in alte tari (Spania, UK, Polonia, Italia, Belgia, s.a.)

Experienta in implementarea a peste 50 de proiecte START UP NATION 2017 si 2018!


Toate echipamentele sunt noi, import ITALIA, garantie 2 ani, montaj si transport gratuit!