Finantare Start-up Nation

Finantare echipamente covrigarie-patiserie prin Start-up nation

De asemenea, mr. forno® Romania colaboreaza cu consultanti cu experienta in programul Start-up nation pentru a finanta echipamente complete necesare inceperii unei afaceri de covrigarie, patiserie sau cofetarie. Aceasta modalitate de finantare trebuie pregatita din timp in functie de calendarul stabilit prin ghidul aplicantului.

Trebuie doar sa mentionati “consultanta finantare start-up” atunci cand trimiteti o cerere de oferta sau prin formularul de contact.

Start-up nation - finantare nerambursabila 200.000 lei

Firmele nou infiintate pot beneficia de finantare nerambursabila de 200.000 lei pentru dezvoltarea activitatii de covrigarie/simigerie, patiserie, cofetarie, gogoserie, etc. Investitiile pot fi realizate in echipamente, utilaje, publicitate, conform normelor de mai jos.

Obiectul finantarii trebuie sa se incadreze in una sau mai multe din urmatoarele CATEGORII ELIGIBILE:

Echipamente tehnologice, inclusiv echipamente IT tehnica de calcul tip PC, format din: unitate centrala, server, monitor, imprimanta /copiator /multifunctionala, inclusiv sisteme portabile, licente necesare desfasurarii activitatii, sisteme audio-video, cu exceptia jocurilor de noroc mecanice, electrice, electronice, meselor de biliard, automatelor muzicale;
Prin echipamente tehnologice, conform grilei de punctaj, se inteleg toate bunurile descrise in grupele 2.1, 2.2. si 2.3.6. din H.G. 2139/2004 pentru aprobarea Catalogului privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor fixe, sau obiecte de inventar asimilate grupelor mentionate.
Criterii de eligibilitate: Microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii, nou infiintate (dupa 30 ianuarie 2017).

In plus, asociatii pot fi asociati/actionari si in alte societati, cu conditia ca celelalte societati sa nu fie in faliment/insolventa. De asemenea, nu pot accesa programul decat cu o singura societate.
Au capital social integral privat;
Sunt inregistrate la Oficiul Registrului Comertului si au sediul social/punct de lucru si isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei – inclusiv regiunea Bucuresti-Ilfov;
Valoarea finantarii: Statul va acorda ajutor de minimis in suma maxima de 200.000 lei pentru un beneficiar, reprezentand 100% din valoarea cheltuielilor eligibile.

mr. forno® sprijina si consiliaza achizitiile de echipamente de covrigarie, simigerie, patiserie si panificatie cu finantare nerambursabila de tip Start-up Nation in parteneriat cu firme de consultanta specializate si cu experienta in derularea de asemenea proiecte de finantare.

 

Contactati-ne pentru detalii suplimentare.

 

Utilaje covrigi in rate prin leasing

mr. forno® Romania sprijina achizitia echipamentelor de covrigarie, patiserie brutarie si cofetarie prin asistenta la pregatirea dosarului de leasing in partneriat cu TBI Leasing.

Firma de leasing ofera raspuns acestui tip de solicitari de finantari printr-o procedura simplificata, fara documente financiare, doar in baza fisei sintetice completate de clientul care opteaza pentru o asemenea varianta de finantare.

Finantarea se poate acorda de catre firma de leasing dupa evaluarea firmei si a dosarului. In cazul unui raspuns pozitiv, plata se va face in rate catre firma de leasing. In general, acest tip de finantare se recomanda pentru afacerile deja consolidate.

Pentru mai multe detalii mentionati "solicit finantare prin leasing"in formularul de cerere de oferta sau de contact de pe site.