Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Site-ul mrforno.ro este proprietatea exclusiva a SC ERIKA SRL, cu sediul in Focsani, Str. Prof. C. Stere nr. 29, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J39/344/2005, avand cod fiscal RO17455040. Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor impuse de SC ERIKA SRL.
mr. forno® si sigla mr. forno® sunt marca inregistrata a SC ERIKA SRL.
Administratorul site-ului mrforno.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii site-ului vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare ale serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

PRETURI
Preturile afisate pe acest site sunt in EUR si nu contin TVA. Facturarea se va face in LEI (RON) la cursul BNR din data facturarii. Preturile sunt franco depozit. Preturile de pe acest site pot diferi de cele curente deoarece intre momentul unor eventuale modificari a preturilor si publicarea acestora pe site poate trece un timp nedeterminat.

CEREREA DE OFERTA
Reprezinta doar o solicitare de pret pentru anumite echipamente si nu obliga financiar in vreun fel clientul. Cererea de oferta este transmisa departamentului de vanzari urmand sa fie procesata, iar clientul, in cel mai scurt timp, va primi online oferta de pret pentru echipamentele solicitate. In cazul in care reprezentantul de vanzari va considera oportun va contacta telefonic clientul in prealabil pentru a obtine toate informatiile necesare intocmirii ofertei de pret.

COMANDA
Reprezinta documentul electronic generat (FACTURA PROFORMA SAU FISCALA) ca urmare a solicitarii unor UTILAJE al caror pret este mentionat pe site-ul mrforno.ro. Comanda este transmisa catre reprezentantul de vanzari. Acesta din urma va contacta telefonic clientul pentru a confirma comanda, cantitatea solicitata si pentru a informa clientul referitor la modul de transport si costul acestuia. Dupa confirmarea clientului, comanda va fi procesata. Orice comanda va fi insotita de Contractul de achizitie.

CONTRACT
Reprezinta o comanda confirmata de catre SC ERIKA SRL, prin care societatea noastra este de acord sa livreze clientului utilajele solicitate, iar clientul este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa efectueze plata acestora.

CONDITII DE GARANTIE
In primele 12 luni vanzatorul asigura manopera si piese de schimb gratuit in conditii de folosinta normale, conform instructiunilor de folosire si instalare primite de achizitor la livrarea bunurilor.
Produsele beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia romana in vigoare, privind calitatea produselor, pe o perioada de 1 an de la data achizitiei lor.
In perioada de garantie S.C.ERIKA S.R.L. se obliga sa repare defectele de fabricatie stabilite, inclusiv sa inlocuiasca piesele , iesite din functiune, timp de 15 zile lucratoare din ziua primirii reclamatiei. Daca interventia va avea loc in afara Jud.Vrancea deplasarea echipei este platita de Cumparatorul utilajelor.
Pentru toate produsele ce necesita alimentarea la conducta de apa este obligatorie montarea de filtre pentru impuritat si dedurizatoare sau instalatii pentru dedurizarea apei.
Alimentarea utilajelor electrice se va face numai cu stechere si prize cu impamantare, in caz contrar beneficiarul avand raspunderea integrala a daunelor, Cumparatorul fiind obligat sa asigure instalatia electrica cu impamantare.
In cazul utilajelor care se racordeaza la reteaua de gaze, conectarea este obligatorie sa fie facuta de persoane autorizate ISCIR care sa emita acte oficiale in acest sens.
S.C.ERIKA S.R.L. nu executa racordarea utilajelor la reteaua de gaze.
Garantia nu este valabila in cazul in care defectiunea produsului se datoreaza actiunilor Cumparatorului sau nerespectarii integrale a instructiunilor tehnice de folosire referitoare la:
-Tipul de retea electrica folosita
-Conditiile de exploatare
-Deservirea tehnica
-Daca utilajul respectiv nu este revizuit lunar de catre personal autorizat, precum si in cazul in care reparatiile sunt efectuate de persoane neautorizate.
-Deteriorarea mecanica a tevilor si agregatului frigorific.
Solicitarea interventiei echipei tehnice va fi facuta numai de persoana special dedicata intretinerii utilajului.
Contravaloarea deplasarilor nejustificate vor fi achitate de catre Cumparatorul utilajelor.
Garantia nu este valabila in cazul defectiunilor aparute la sistemul de iluminare (becuri, neoane, etc), sistemul de incalzire si aprindere (rezistente electrice, carbuni aprindere, termostate, etc) geamuri sau accesorii. Aceste elemente sunt considerate consumabile si eventuala inlocuire va fi suportata de catre cumparator.
Se exclud de la garantie partile de natura consumabila (curele malaxor, furca malaxor, rulmenti malaxor elemente din plastic casate, becuri, neoane, rezistente electrice, carbuni aprindere, etc). De asemenea se exclud de la garantie piesele deteriorate datorita utilizarii inadecvate a utilajelor.