START-UP NATION - Utilaje Patiserie, Covrigarie Si Pizzerie

Obtineti Finantare Start-up Nation Pentru Patiserie, Covrigarie Sau Cofetarie

Obtineti fonduri nerambursabile de finanțare prin programul Start-up Nation in colaborare cu Mr. Forno® Romania si incepe o afacere de patiserie, cofetarie, covrigarie, pizzerie, brutarie sau catering cu finantare.

Veti putea accesa astfel finanțare nerambursabilă prin proiecte Start Up Nation si investi In echipamente si utilaje de patiserie, cofetarie, covrigarie, pizzerie, brutarie, si veti putea plati chirii, salarii, utilitati, mobilier inox, servicii si website din fonduri europene.

Informatiile sunt gratuite. Aplicati Acum. Consultanta este gratuita.

Consultanta Start-up Nation Pentru Proiecte De Patiserie, Covrigarie, Pizzerie, Cofetarie, Brutarie 

Mr. Forno® ofera gratuit consultanta pentru finantari start-up pentru achizitionarea de utilaje noi pentru dotarea completa a unei afaceri de patiserie, cofetarie, pizzerie, covrigarie/simigieri, placintarie, fast-food si brutarie/panificatie.

Pentru realizarea proiectelor si obtinerea de finantare pentru proiectele Start-up Nation, Mr. Forno® Romania colaboreaza cu o firma de consultanta cu experienta de 12 ani in domeniu si sute de proiecte de succes pentru dotarea patiseriilor, laboratoarelor de cofetarie, covrigarii si brutarii din toata tara.

Sunati-ne pentru detalii - sau mentionati “consultanta start-up nation” atunci cand trimiteti o cerere de oferta in site pentru orice produs.

Start-up nation - Finantare Nerambursabila

Firmele nou infiintate pot beneficia de finantare nerambursabila pentru dezvoltarea activitatii de covrigarie/simigerie, patiserie, cofetarie, gogoserie, placintarie, brutarie, catering, fast-food, etc. prin programul start-up nation. Investitiile pot fi realizate in echipamente, utilaje, publicitate, website - conform conditiileor start-up publicate in normele din H.G. 2139/2004 pentru aprobarea Catalogului privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor fixe, sau obiecte de inventar asimilate grupelor mentionate.

Impreuna cu Mr. Forno si consultantii vom parcurge ghidul solicitantului de finantare pentru a verifica eligibilitatea si incadrarea in conditiile start-up nation, vom bugeta cheltuielile eligibile iar apoi vom aborda un model de proiect start-up nation adecvat pentru afacerea aleasa (patiserie/covrigarie/pizzerie/panificatie).


Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic in intervalul 10-18 la 0722711889 sau 0722627822.